Alt til have og bil – trailere, havetraktorer m.m.

Kom nemmere igennem græsslåningen med en havetraktor, som egner sig perfekt til store arealer. Harald Nyborg tilbyder som bekendt et fantastisk havesortiment, som du ikke kun har adgang til i butikkerne, men også online på harald-nyborg.dk. Spar også penge på trailere, og gør det nemt at transportere haveaffaldet, møblerne eller lignende.

Få styr på store græsarealer med en havetraktor fra Harald Nyborg

Bestil en smart havetraktor fra mærket MTD, og fiks haven på kortere tid. Du finder konventionelle havetraktorer fra mærket, ligesom du også kan vælge de mindre MiniRiders, der gør sig gældende for mellemstore græsarealer. Fordelen ved at eje en havetraktor er mere end selve græsslåningen, da Harald Nyborg også har en kategori med tilbehør til havetraktorer. De forskellige modeller har lidt indbyrdes variationer, der henvender sig til lidt forskellige typer af kunder. Der er forskel på, om man skal slå 1.000 kvadratmeter eller 3.000 kvadratmeter, hvilket afspejles i modellerne. Det smarte med en MTD havetraktor er også, at man kan indstille på klippehøjden, og man har en mindre venderadius. Den høje kvalitet gør også mærket til mange gartneres foretrukne valg. Prisen på en ny havetraktor er væsentlig lavere hos Harald Nyborg end mange andre steder. Se selv med dine egne øjne på www.harald-nyborg.dk.

Trailere, der kan holde til noget

Harald Nyborg tilbyder også praktiske og billige trailere. I skrivende stund finder du et par modeller fra Branford, der går an til de fleste opgaver i privaten. Danske husejere benytter typisk trailere til opgaver som at flytte planteaffald på genbrugspladsen, transport af købte møbler og lignende. Det er for mange et uundværligt redskab. Det er naturligvis praktisk at eje sin egen trailer og slippe for at spørge svigerforældrene eller naboen, hver eneste gang et behov opstår. Det skal dog bemærkes, at du ikke er i stand til at købe trailere online. Det foregår i et lokalt Harald Nyborg byggemarked, hvor indregistreringen også finder sted.

Harald Nyborg tilbyder Danmarks mest omfattende sortiment af ting til hus og have. Hvis du vil vide mere om deres udvalg af trailere og havetraktorer, kan du finde yderligere information på www.harald-nyborg.dk.