Psykolog Maria Bang - Metakognitiv terapi i København

Psykolog Maria Bang har stor ekspertise til at hjælpe unge og voksne patienter med hjernerystelse mentalt. Det er en af de førende psykologer i Lyngby og København, som beskæftiger sig med metakognitiv terapi. Læs mere om psykologklinikken på www.mariabang.dk.

Symptomer på hjernerystelse - Læs mere via www.mariabang.dk

Der er adskillige symptomer på hjernerystelse som f.eks. kvalme, hovedpine, koncentrationsproblemer, nedsat energi og søvnproblemer. Ved nogle hjernerystelser varer det kun få dage, imens andre resulterer i et længerevarende forløb. Psykolog Maria Bang tilbyder hjælp til personer med hjernerystelse, og det er ikke så få danskere, som døjer med dette problem. Der registreres nemlig hele 25.000 nye tilfælde hvert år i DK med hjernerystelser, og mange af disse patienter kan drage fordel af psykisk hjælp. Det kan være svært at komme tilbage til den normale hverdag efter en hjernerystelse, som jo ofte skyldes en eller anden form for traumatisk oplevelse som f.eks. et trafikuheld. Bestil tid til psykologhjælp på mariabang.dk, og tag skridtet videre.

Psykologer i Lyngby med speciale i metakognitiv terapi

Kigger du efter gode psykologer i Lyngby? Maria Bang har en klinik i denne bydel i København, og hun beskæftiger sig især med metakognitiv terapi, som kan bruges til behandling af stress, depression, angst og andre psykiske lidelser hos voksne og unge. Læs mere om behandlingsformen på mariabang.dk, som har skrevet lidt om lidelserne, og hvad der kan gøres. Det er en psykolog, som er medlem af Dansk Psykolog Forening, og som også findes på sociale medier som Instagram og Facebook. Der er efterhånden mange psykologer i Lyngby, og for patienter giver det mening at researche markedet lidt. Psykologerne har normalvis forskellige ekspertområder. Hvis du er interesseret i metakognitiv terapi, så kan Psykolog Maria Bang på det kraftigste anbefales.

Kigger du efter psykologer i Lyngby, så besøg mariabang.dk. Her er tale om en dansk ekspert i metakognitiv terapi. Hvis du har brug for psykologhjælp i København til problemer som hjernerystelse, depression, angst og stress, så læs mere online.