Matematik kursus til børn og unge samt lærerrigt læsekursus tilbydes hos Mini-Skolen.dk

Mini-Skolen.dk byder på hjælp til børn og unge med faglige problemer. Der tilbydes en bred vifte af hjælpemidler til børnene, som kan få dem til at følge ordentligt med i skolen igen. Herunder tilbydes der matematik kursuser og læsekursuser.

Matematik kursus med spændende læring

Har dit barn problemer med matematik og udregninger i skolen, kan et matematik kursus hos Mini-Skolen.dk være en god løsning. Matematik har altid været et elske- eller hadefag, som mange børn har problemer med. Med et matematik kursus kan barnet hurtigt indhente tabte undervisningstimer. Da matematik er et færdighedsfag, kan det været meget svært at følge med i, hvis man døser hen i undervisningen og mangler essentiel viden. Derfor kan et matematik kursus hjælpe alle børn med matematiske problemer, da matematik kursuserne er tilpasset til hvert enkelt barns vanskeligheder. Kurserne tager de forskellige emner i små bidder, så de er overskuelige og overkommelige, at lære. Find mere info her mini-skolen.dk, hvor du finder de bedste indlæringsmuligheder for dit barn.

Læsekursus til børn med læseproblemer

Der tilbydes hos Mini-Skolen.dk også læsekursuser, hvis dit barn har læseproblemer og vanskeligheder. Et læsekursus kan hjælpe barnet godt på vej, ved at lære læsningen på en rolig og god måde, hvor der er tid til hvert enkelt barn. Her kan læsning i folkeskolen give børn problemer, da skoler som regel ikke har ressourcer til at give hvert enkelt barn, den hjælp de har brug for. Med et læsekursus hos Mini-Skolen.dk sikres god og professionel hjælp til dit barn, som kan udfolde sine evner. Med et læsekursus forbedres mulighederne for at barnet kan gennemføre en uddannelse i fremtiden. Børnene bliver sat sammen med andre børn der også har læsevanskeligheder, men vil modtage hver deres undervisning, så de kan få hjælp til deres svagheder. Læs mere på mini-skolen.dk.

Besøg Mini-Skolen.dk allerede i dag, hvis dit barn ikke trives fagligt i skolen, og har brug for ekstra hjælp.