Her kan du læse om Time Timer og engelske spil

Du finder alt, hvad hjertet begærer, af legetøj, spil og børnemøbler m.m. til dine børn hos www.legebyen.dk. Lige meget om du har drenge eller piger, hvilken alder de er, og hvad de interesserer sig for, er du sikker på at finde noget, de vil elske hos Legebyen.dk. Du finder dog også en masse produkter for familien, bl.a. sjove engelske spil eller en af de smarte Time Timers, der sætter system i hverdagen.

Engelske spil til sjov og læring på www.legebyen.dk

Hvis din familie holder af brætspil, er udvalget af engelske spil, som du finder hos Legebyen.dk ovenfor, lige noget for jer. Brætspil er en hyggelig og sjov aktivitet, som kan ryste familien sammen og skabe nærvær og sammenhold. Men måske har I brug for nogle nye brætspil, som kan blive jeres nye yndlings. Derfor forhandler Legebyen.dk et flot udvalg af engelske spil for enhver smag. Du finder engelske spil, såsom Karuba, The Dark Talks etc. hos Legebyen.dk. På den måde har du rig mulighed for at finde nye, spændende engelske spil for familien. Både nogen I alle kan spille, men også nogen for familiens forskellige aldersgrupper.

Time Timer er med til at give struktur i hjemmet

Hvis du har brug for et produkt, der kan skabe mere orden og struktur i din families hverdag, er sortimentet af Time Timers i ovenstående link det rette sted at finde det. Den populære og smarte Time Timer hjælper din familie til at overskueliggøre rutiner, pligter og opgaver i jeres hjem. Du finder en lang række varianter af Time Timers, alt efter hvor meget eller lidt hjælp, der er behov for. Gå selv på udkig og find den Time Timer, der passer bedst ind i jeres familie og hverdagsliv. Måske har du brug for en Time Timer til at få børnene sat i gang med deres pligter, aktiviteter eller noget helt tredje. Mulighederne med en Time Timer er mange.

Legebyen.dk er din foretrukne forhandler af produkter, der leder til sjov og spas, samvær og hygge i din familie.