Foraeldremyndighed.dk kan være din advokat i forældremyndighed ved Familieretshuset

Står du midt i en skilsmisse og har brug for retshjælp og kompetent sparring? Har du svært ved at overskue alle de nye anvisninger og tiltag i det nye skilsmissesystem, så er du langt fra den eneste. Advokatfirmaet Strauss & Garlik er specialister i familieret, og hjælper dig med at navigere i systemet. Deres skilsmisse advokater er klar til at stå med dig hele vejen, både i familieretshuset og familieretten. Gå ind på foraeldremyndighed.dk og få hjælp af en advokat i forældremyndighed.

Nå frem til den bedste løsning med hjælp fra Familieretshuset

Når der er er snak om skilsmisse, så er konflikthåndtering en vigtig del. Foraeldremyndighed.dk kan stå dig bi, og er med til at navigere det nye skilsmissesystem. Som en forældre, der står midt i en skilsmisse, kan det virke som en uoverskuelig proces at skulle igennem. Dertil er det forvejen følelsesmæssigt svært for alle parter involveret i situation. I familieretshuset yder de hjælp til folk, der står midt i en skilsmisse. Familieretshuset er specialister i konflikthåndtering og arbejder med at finde frem til en løsning alle parter kan være i. Tidligere gik familieretshuset under det, som mange kender som statsforvaltningen, men har efter nye og forbedrede tiltag skiftet navn til familieretshuset.  Familieretshuset har med de lettere sager at gøre, hvor sager af mere kompleks karakter afgøres i familieretten.

Få hjælp af en advokat i forældremyndighed

Det kan være ufattelig hårdt som forældre at stå i en skilsmisse, særligt på grund af angsten der ligger i at kunne miste samvær med sit barn. Du kan være sikret en kompetent advokat i forældremyndighed med Advokatfirmaet Strauss & Garlik bag dig. De har haft over 1000 sager inden for familieret, og har nogle af landets mest kompetente advokater i forældremyndighed. Gå ind på foraeldremyndighed.dk og læs mere om, hvordan du kan få hjælp af en advokat i forældremyndighed. Uanset hvor langt du er i processen står din advokat i forældremyndighed fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik, klar til at hjælpe dig. Som advokater i forældremyndighed taler de din sag, og sørger for at familieretten også ser situationen fra dit perspektiv.