Find et Dantoy legekøkken i høj kvalitet og byggeklodser fra LEGO Duplo til skarpe priser her

Hos Legebyen.dk kan du finde et bredt udvalg af forskellige sjove spil, forskellige slags legetøj og et bredt udvalg af byggeklodser. Læs mere om Dantoy legekøkken og om LEGO Duplo her.

Dantoy legekøkken

Legebyen.dk sælger mange forskellige slags legetøj, og du kan finde legetøj til både de største og de mindste børn samt spil for hele familien. Til de mindre børn fra 2 år og op efter findes Dantoy legekøkken, som er et hit i alle vuggestuer og børnehaver, hvor mange børn bruger dagen på at lave lækker mad til deres venner og familie, som kommer på besøg og spiser middag. Dantoy legekøkken er køkkengrej i børnestørrelse i plastik, og der er også legemad til. Med det mangefarvede køkkengrej kan børnene bruge timevis på at lave lækker mad på de flotte komfurer, og det er virkelig et hit i institutioner, hvor børnene elsker at samles om madlavningen. Se det flotte udvalg af Dantoy legekøkken på hjemmesiden www.legebyen.dk, hvor du kan finde mange forskellige sjove ting til gode priser. Du vil helt sikkert kunne finde lige det, som dine børn drømmer om på siden.

Byggeklodser fra LEGO Duplo

Hos Legebyen.dk finder du et bredt udvalg af forskellige slags legetøj til gode priser, og dine børn vil helt sikkert elske det flotte udvalg af spændende legetøj, spil og figurer. Der er bl.a. et bredt udvalg af byggeklodser fra LEGO Duplo, som sælges til gode priser. LEGO Duplo er lidt ligesom LEGO, bare langt større og det er derfor oplagt til lidt mindre børn, som motorisk har for svært ved at samle og skille de små LEGO klodser ad, og som er i den aldre, hvor alting skal puttes i munden. Hertil er LEGO Duplo også bedre, for klodserne er for store til, at man kan sluge dem, og er derfor ufarlige. Der er mange forskellige samlesæt at vælge imellem, og de er super sjove at lege med for børn, der er kreative og kan lide at bygge ting. Find et bredt udvalg på hjemmesiden samt meget mere og vælg lige det, dine børn vil elske.