Find alt lige fra sjove bamser til Elmers lim hos Rebus Aps

Hos Rebus Aps har man specialiseret sig inden for legetøj, hobbyartikler til børn, tasker og lignende produkter. Butikken er sat nydeligt op, og man finder hurtigt frem til de produkter som har interesse. Et bredt og velassorteret udvalg sikrer desuden, at man sjældent besøger butikken forgæves. Det gælder også hvis man gerne vil købe skolelim, hvor især Elmers lim kan anbefales. Ovre i kategorien med bamser er der også flere søde design man kan vælge imellem, og helt sikkert også en bamse dit barn vil elske.

Elmers lim

Når børn skal arbejde med lim, er det vigtigt at limen er helt uskadelig og sikker at bruge. Her kan man med fordel vælge Elmers lim, der er perfekt til brug i skoler og fritidsordninger. Elmers lim - eller Elmers Glue som det hedder i staterne - er en børnevenlig, vandbaseret lim, der er perfekt til brug i skoler og fritidsordninger. En god fordel ved Elmers lim er at det er nemt at vaske af, så hvis man f.eks. får Elmers lim på tøjet, er det let at vaske af igen. Lige nu finder du Elmers lim som en del af det velassorterede katalog hos den danske forhandler www.rebusshop.dk.

Søde og sjove bamser

Udover Elmers lim, kan du selvfølgelig også finde en masse legetøj hos Rebus Aps. Blandt andet kan du købe søde og sjove bamser. Der er bamser til børn i alle aldre, og med sikkerhed også en bamse som dit barn vil elske. Husk i øvrigt, at når du handler i butikken, så er der gratis fragt hvis du handler bamser, Elmers lim og / eller andre produkter for mere end 399,-. Og med så mange gode produkter man kan vælge imellem, er det ikke noget større problem.