Fedt legetøj såsom LEGO Boost og legeskum

Hos Legebyen.dk kan du finde alt i sjovt legetøj til både store og små børn. Læs bl.a. om legeskum til de mindste eller om LEGO Boost til de større børn.

Spændende serie kendt som LEGO Boost

Leder du efter spændende, nytænkende og udfordrende legetøj til de større børn? Så er LEGO Boost måske lige sagen. Du kan finde et bredt udvalg hos Legebyen.dk, som sægler de forskellige spændende pakker. Det er en ny serie fra LEGO, som involverer kodning, apps og robotter, og hvis dine børn har en lille ingeniør gal opfinder i maven, så er det helt sikkert perfekt, for det handler om at bygge robotter med klodserne, og kode dem til at bevæge sig via den tilhørende applikation, som kan bruges til tablets og smartphones. LEGO Boost er fremtidens legetøj for de kreative børn, som har mod på at lære om kodning, om robotter og om at interagere med teknologien og udføre spændend udfordringer, som kræver at man bruger hjernen lidt mere end bare 1+1. Læs mere om det spændende LEGO Boost på www.legebyen.dk, hvor du også kan finde mange andre slags LEGO-klodser til gode priser.

Legeskum til små børn

Til de mindste børn findes der også legetøj hos Legebyen.dk. De har et bredt udvalg af motoriklegetøj til de mindste, og hvis dine børn er små eller du arbejder i en vuggestue, så kan legeskum måske være lige sagen. Det er skumklodser, som børnene kan lege på og med, og som giver dem en bedre forståelse af motorik og bevægelse. Det er bløde klodser, som man kan falde på, kravle op på, falde ned fra, tumle med og lege på. Der er bl.a. et bredt udvalg af legeskum fra TumbleMee, som laver forskellige former, som er perfekte til de små børn, der skal lære, at når en bakke går nedad, så ruller man ned, hvis man lægger sig på tværs på den. Det er den slags basale ting, som man ikke tænker over som voksen, men som børn faktisk skal lære, såvel som alt andet, og det kan legeskum hjælpe med.