Dantoy Prinsesse og andre serier fra mærket - Køb hos Legebyen.dk

Legebyen.dk forhandler skønt Dantoy legetøj inkl. deres serie med prinsesser. Se udvalget af dansk kvalitetslegetøj på www.legebyen.dk.

Dantoy legetøj - Dansk kvalitet

Dantoy er børnenes favoritmærke, som står bag Svanemærket legetøj af topkvalitet. Det er blevet til over 50 år i branchen, og Dantoy legetøj er mere populært end nogensinde den dag i dag. Legebyen.dk har også valgt at satse stort på mærket, og der inkluderes mange af underserierne fra dette brand på hjemmesiden. Se det komplette produktsortiment på www.legebyen.dk, hvor du naturligvis også finder andre legetøjsmærker, der er værd at bide mærke i. Her kan bl.a. nævnes Magna-Tiles og Geomag, som er to producenter af magnetlegetøj. Du finder også Brio og naturligvis LEGO i sortimentet, ligesom du kan klikke dig til brands som Playmobil og Ravensburger på hjemmesiden. Glæd dit barn med kreativt, sjovt og cool legetøj af topkvalitet. Denne kæmpe legetøjsportal er som en himmel for danske børn. Der er penge at spare på Dantoy, Vikingtoys, Wheely Bug og andre producenter online.

Dantoy Prinsesse - Rosa og lilla farver

Legebyen.dk tilbyder den smukke Dantoy Prinsesse serie med lækkert legetøj, der har prinsessetema. Det betyder selvfølgelig skønne, lilla og lyserøde farver til barnet. Der forhandles alt fra scootere og bagesæt til cupcakesæt og kaffestel fra Dantoy Prinsesse serien af. Find den perfekte gave til juleaften eller fødselsdag til husets lille prinsesse. Dantoy har skabt et feminint univers, der især er populært blandt de små piger, men som selvfølgelig også kan bruges af drengene med fascination for prinsesser. Se alle de skønne produkter på www.legebyen.dk, der gør det muligt for børn at udleve deres prinsessefantasi. De betagende rosa, lille og lyserøde prinsesseartikler fra Dantoy indeholder alt fra legemad til morgenmadssæt og spisestel - alt sammen af en god kvalitet, som kan tåle at blive leget med.

Der forhandles et kæmpe udvalg fra Dantoy, der i over 50 år har produceret dansk legetøj af topkvalitet. Serier som Prinsesse, Green Garden m.fl. forhandles hos Legebyen.dk.