BIBS sutter med navn i lækre materialer, der er skånsomme for din baby

Navnesutten er klar med et ekstra stort udvalg af sutter til alle forældre, hvor kvaliteten er ekstra vigtig. Her finder man nogen af de bedste mærker inden for sutter, blandt andet BIBS, Philips Avent, MAM og flere andre. Nøgleordene er kvalitet og naturlige materialer, og absolut ingen stoffer som er skadelige for din baby. Læs mere om butikken i artiklen herunder.

BIBS og deres navnesutter til babyer og børn i flere aldersgrupper

Hos www.navnesutten.dk har man som mål at tilbyde danske forældre et pålideligt sted at købe sutter. Et sted hvor der absolut ingen bekymringer vil være omkring kvaliteten. Således har butikken mange af markedets bedste kvalitetsmærker på lager, f.eks. BIBS. BIBS lever perfekt op til butikkens mål om udelukkende at forhandle sutter i absolut førsteklasses kvalitet. BIBS fås i flere gode design, og både varianter til nyfødte og ældre babyer. Fælles for alle er, at kvaliteten er helt, som den skal være, og at man absolut ingen skadelige stoffer har brugt under produktionen. Kataloget med BIBS sutter tæller lige nu bl.a. anatomiske sutter, symmetriske sutter og runde sutter, og disse varianter fås i størrelser til 0-6 måneder, 6+ måneder og 16-36 måneder.

Navnesutten - Stort udvalg af sutter med navn

Mangler du en god gaveide til et babyshower eller en barnedåb? Så er her et godt tip: Sutter med navn er en både hyggelig og brugbar gave, som forældrene og baby helt sikkert vil sætte pris på. Hos Navnesutten er de, som navnet antyder, eksperter i sutter med navn, og de kan med sikkerhed også sørge for at levere den perfekte sut til jer, i en kvalitet der er helt, som den skal være.

Har du spørgsmål vedrørende valg af sutter med navn, BIBS sutter eller lignende, så kontakt kundeservice. De ved en masse om emnet og vil gerne hjælpe.