Bestil Gurli Gris spil og Resoftables bamser hos Legebyen.dk

Legebyen.dk sælger alt i legetøj til både små og store. Læs her om Gurli Gris spil samt om de lækre tøjdyr fra Resoftables.

Gurli Gris spil, som alle små børn elsker

Søger du sjove og lærerige spil til dine børn, så kan du finde et kæmpe udvalg hos Legebyen.dk. Mange børn begynder at spille på deres forældres tablet i en meget ung alder, men der er sådan set ikke noget i vejen med, at de venter lidt med at blive introduceret til de blå skærme. Der findes jo en hel fysisk verden, som de skal lære at kende med deres krop og sanser. Der findes også gode gammeldags spil, som aktiverer både kroppen og hjernen, og som slet ikke skal bruge strøm. På www.legebyen.dk kan du bl.a. finde et stort udvalg af Gurli Gris spil, som er kendt fra TV. De sjove Gurli Gris spil findes til børn fra 1 år samt for børn fra 3 år, og der er klassikere som Ludo iblandt, som ikke stopper med at være sjovt, selvom man er fyldt 12. Der er læringsspil med former, puslespil, brætspil og staveklodser, som kan gøre det sjovt at lære at stave.

Resoftables tøjdyr samt bamser til gode priser - alt i legetøj

Legebyen.dk har også et kæmpe udvalg af søde og bløde bamser til børn. Vi har alle haft et tøjdyr, som har betydet noget helt særligt i vores barndom. Børn kan udvikle enormt tætte bånd til bamser og dukker: Det er en ven, følgesvend og beskytter imod mørket i soveværelset. Når man køber legetøj til sine børn, så er det en god ide at overveje hvor bæredygtige ens køb er. Klimakrisen kommer til at gå langt hårdere ud over børnene, og derfor kan man komme til at gøre dem en bjørnetjeneste, hvis man overlæsser dem med ikke-bæredygtigt plastiklegetøj. Heldigvis findes der mærker som Resoftables! Resoftables laver tøjdyr i genbrugsmaterialer, og du vil helt sikkert elske de sjove og søde dyr. Der er enhjørninger, kaniner, bamser og meget mere. Tjek det søde udvalg af Resoftables bamser i store og små modeller på www.legebyen.dk.