Få en oplevelse for livet og tag på NyCirkus højskole eller højskole med lydteknik som linjefag

Er du på udkig efter en højskole der tilbyder kreative retninger, så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her musikogteater.dk hvor Musik og Teaterhøjskolen både beskriver deres lydteknik som linjefag samt deres NyCirkus højskole.

Højskole med lydteknik som linjefag

Besøger du deres hjemmeside, kommer du ind til en verden der er fyldt med kreativitet og musik. Musik og Teaterhøjskolen er en højskole, der tilbyder noget udover det forventelige. De har et bred vifte af interessante linjer, der alle har en høj faglighed. Drømmer du fx om at arbejde med lyd og ledteknik, kan du med stor fordel læse om deres lydteknik som linjefag. Deres lydteknik som linjefag henvender sig til dig, der drømmer om at arbejde med fx lydteknik og musikproduktion fx i et pladeselskab. Med lydteknik som linjefag på dit højskoleophold får du også mulighed for at møde andre mennesker med de samme interesser og drømme som dig, og derigennem skabe et godt netværk. Har ud spørgsmål til deres linjer eller optagelse, kan du kontakte dem over telefonen eller besøge dem.

NyCirkus højskole

Er du interesseret i noget mere performance relateret, så kan du også med fordel tage et kig på deres hjemmeside. Her kan du læse om deres NyCirkus højskole, der netop er et rum som blander forskellige performancerelateret kunstgrene såsom dans, teater og cirkus. Har du en passion for at danse, vil deres NyCirkus højskole derfor være det helt rette for dig. På deres NyCirkus højskole vil du få mulighed for at danse og lære om andre performative udtryk, som fusioneres ind i undervisningen. Vil du vide mere om deres NyCirkus højskole, kan du læse på deres hjemmeside.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside hvor du også kan finde deres kontaktinformationer, hvis du ønsker at kontakte dem.